Skip to content

30 oktober – 5 november – usa

Boekingstraject

Stap 1: je wilt deelnemen aan de unieke experience
Leuk dat je wilt deelnemen aan de unieke Dutch Grand Canyon Run halve marathon experience! Een ervaring die jou altijd bij zal blijven! Je bent een paar stappen verwijderd om één van de 100 plekken te bemachtigen voor deze geweldige experience. De eerste vrijblijvende stap die je zet, is het invullen van het inschrijfformulier. Hierin vragen wij om jouw basisgegevens in te vullen, waarna een medewerker van de Grand Canyon run contact met je opneemt om de reis (de heen- en terugvlucht) naar jouw wens in te vullen.
Stap 2: persoonlijk contact
Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je van ons een bevestigingsmail en zal je binnen 24 uur telefonisch contact hebben met een medewerker van de Dutch Grand Canyon Run. Je bespreekt jouw wensen (de dagen waarop je de heen- en terugreis wilt laten plaatsvinden) met de medewerker zodat we jouw reis zo goed mogelijk kunnen invullen. Mocht je nog vragen hebben, is er uiteraard gelegenheid deze te stellen.
Stap 3: bevestigen van jouw heen- en terugreis
Na het telefoongesprek ontvang je een voorstel per e-mail waarin diverse opties staan voor de heen- en terugreis op de door jou doorgegeven dagen. Maak je keuze en mail het formulier retour.
Stap 4: orderbevestiging
Na het vaststellen van jouw vluchten ontvang je van ons een link naar jouw orderbevestiging, op de orderbevestiging staan de door jouw gekozen vluchten reeds ingevuld. Vul de ontbrekende gegevens in en bevestig je reis.
Stap 5: de betaling
Na het bevestigen van de reis kun je gemakkelijk betalen via de betaalmodule.
Stap 6: ontvangst reisdocumenten
Uiterlijk 12 uur na het bevestigen van jouw boeking, ontvang je de door jouw gekozen vliegticket(s) in je e-mail. 8 weken voor de reis ontvang je alle informatie en checklist betreft de experience.
Stap 7: inpakken maar!
Tijd om je koffers te pakken en af te reizen naar Las Vegas waar wij, de medewerkers van The Dutch Grand Canyon run klaar staan om jou een geweldige week te laten beleven met als hoogtepunt de halve marathon in de Grand Canyon!
Dutch Grand Canyon Run

is helaas niet meer beschikbaar voor 2022.

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email